Ga voor het perfecte feest en boek onze BOB-blaasmachine. Zo kan iedereen blazen alvorens het stuur te nemen. Bovendien wordt de échte BOB beloond met de enige echte BOB-sleutelhanger.

Waarom

Rijden onder invloed speelt een rol bij één op de vier verkeersongevallen in de Europese Unie. In België alleen al vallen jaarlijks 200 doden door alcohol in het verkeer. Alcohol is een doorslaggevende factor bij ongevallen, omdat het invloed heeft op de cognitieve en motorische vaardigheden van de automobilist. Een alcoholpromillage van 0,5 vermenigvuldigt het risico op een dodelijk ongeval al met 2,5.

Wat houdt het in

BOB-blaasmachine: Na de taalkeuze krijg je een instructievideo die uitlegt hoe het toestel werkt. Daarna neem je een rietje en blaas je in de alcoholtester, vervolgens kun je jouw promillage aflezen. De échte BOB wordt meteen beloond met een leuke animatie en een doosje met de sleutelhanger.

ElektroBOB: Met dezelfde bril die het effect van alcohol simuleert, moet de deelnemer de contouren van het BOB-logo volgen zonder de kabel te raken die lichtjes onder stroom staat.

Resultaat

Je weet dat drinken en rijden niet samen gaan en wat de mogelijke gevolgen zijn. Je weet perfect wat jouw promillage is voor je achter het stuur kruipt. Als BOB word je bovendien meteen beloond.

Contacteer ons via consulting@vias.be of 02/244.15.11