Niveau S staat voor een ultiem veilige maatschappij zonder criminele dreiging. Hier brengt innovatieve technologie rust en veiligheid. Het staat voor een maatschappij waarin mens en technologie samen sterk staan tegen malafide netwerken en ontwrichtingen. Niveau S staat in schril contrast met Niveau 4, waarin de malafide dreiging zo groot is dat militairen op straat patrouilleren en steden in lockdown gaan. Niveau S staat voor Security en Safety. Maar Niveau S staat ook voor de S van Society. Samen naar een veiliger leven.

Samen met de FOD Binnenlandse Zaken en heel wat publieke en private partners organiseerden we Niveau S, een groot tweedaags evenement in Square Brussels. Innovators, disruptors, professionals, werkzoekenden, investeerders, … sloegen er de handen in elkaar voor een veilige samenleving. Voor het eerst.

Tijdens het congres nodigden we in Niveau S professionals en experts uit om samen met nationale én internationale sprekers een nieuwe voedingsbodem te creëren voor innovatie in de veiligheidssector. Aan het evenement koppelden we ook een jobbeurs en een innovatiewedstrijd. Want er is nood aan kennis, maar ook aan mensen, disruptieve ideeën en technologie.