Consulting

Wil u de verkeersveiligheid van uw werknemers verbeteren door het aantal ongevallen terug te dringen en zo de schadegevallen aan uw wagenpark te verminderen? Wilt u de intermodaliteit van uw medewerkers in kaart brengen, optimaliseren en hierdoor bijdragen aan de mobiliteits- en fileproblemen? Wilt u het veiligheidsgevoel van uw collega’s in kaart brengen en verbeteren?

Onze consulting afdeling biedt veiligheidsoplossingen waarbij we naast verkeerveiligheid ook een aanbod hebben rond inter- en multimodaliteit en maatschappelijke veiligheid. Samen met onze klanten werken we aan een duurzame gedragsverandering en werken we verbetertrajecten uit op lange termijn.

We starten hierbij met een all-round assessment waarbij de volledige (verkeers)veiligheid en mobiliteit van uw organisatie wordt gescreend en bijgestuurd. Na de assessment vindt een  kick-off plaats waarbij we het verbetertraject samen starten. Wij bieden hierbij concrete oplossingen aan voor uw mobiliteit- en (verkeers)veiligheid. Daarnaast bieden we een waaier aan interactieve workshops, gerichte opleidingen en animaties. 

Contacteer ons via consulting@vias.be of 02/244.15.11.